Komentáře

1 Kristýna Kristýna | 11. května 2018 v 12:06 | Reagovat

No jo, infinity war... To s tou postavou v prvních deseti minutách od nich bylo sprosty. Ten herec a ta postava pro Avengers udělali tolik, že si zasloužil mnohem lepší smrt, než takovou stupidní, která je totálně mimo charakter. Osobně jsem sázela na to, že ho odkráglovali, protože fanynky na ně tlačily, ať se dá na správnou stranu, ale režiséři filmu tvrdí, že ten herec je na něj moc starej. Jako wtf? Tak jednak je to neuvěřitelně sprosty a pak navíc takovej RDJ má skoro 60 a nikdo se ho zatím zbavit nepokusil. A vzhledem k tomu jeho rozhovoru na začátku si nemyslím, že by to udělali. Maximálně půjde do důchodu.

Nejvíc mě pak zasáhla jistá smrt na konci, která prý byla kompletně improvizovaná, aby to ten herec někde neprokecl, takže on sám nesměl znát svůj osud. Smekám, dost se mi to poveldo. A zrovna on má sice ohlášenej další film, ale jsou spekulace, že jej možná nahradí černochem. Doufám, že po úspěchu černé kočky teď nebudou všechny filmy schválně mířeny jen na minority.

2 Tsuki-chan Tsuki-chan | Web | 11. května 2018 v 17:37 | Reagovat

[1]: Ten koment Russo brothers o tom, že ten herec je moc starý ma totálne vytočil. Sa tvária akoby ostatní herci originálneho kruhu Avengerov nezostarli (on z nich nie je ani najstarší, WTF?) je úplne vidno ako sú zasadnutí proti tej postave lebo silou mocou chcú aby bol ten "zlý" a nevedia prežrať to, že Waititi mu dal vykúpenie a uznanie, ktoré si zaslúžil takže samozrejme, že museli na Waititiho celý film napľuť.

Tá istá smrť zasiahla aj mňa pretože tú postavu som si veľmi obľúbila a toho superhrdinu zbožňujem a konečne dostal reboot, ktorý si zaslúžil takže ak ho zabili len preto lebo ho chcú znovu nahradiť aktuálnou postavou z komixov tak ma to vôbec nepoteší. Myslím si, že tento hrdina ďalší reboot nepotrebuje hlavne keď už konečne našli perfektného herca, ktorý sa do tej role úplne hodí. Navyše černoch bude mať teraz svoju animovanú sériu. Lenže je to Disney o kom sa bavíme takže všetko je možné (mám teraz strach aj o Deadpoola keďže odkúpili Fox)

Marvel sa teraz moc snaží mieriť na minority a nejde im to, ich komixy sú čím ďalej tým horšie a menej populárne, v tomto prípade zase vyniká DC. DC aj keď má na hovno filmy majú skvelé komixy a kreslené animáky, Marvel ma zase dobré filmy a všetko ostatné na hovno :D

Ďalšie scénky, ktoré ma dostali boli: "Vstaň, toto nie je miesto na umretie" a "Toto nie je láska," + zvyšok posádky :D

Ak majú nejaké postavy zostať na dobro mŕtve tak potom sex robot a pani: "nemám žiadny charakter som tu len ako love interest sex robota." ostatní si smrť nezaslúžia ale ako poznám Russo je mi jasné, že postava z prvých 10 minút sa nevráti (určite nie v Avengers).

3 Kristýna Kristýna | 11. května 2018 v 21:32 | Reagovat

[2]: Přitom zrovna tahle postava je jedna z těch, co se v komiksech dokázala z toho "zla," vyhrabat sama, i když k tomu byla předurčená a vzdala to s ní postupně i vlastní rodina. (I když teď se to opět možná někdo snaží posrat). Přitom by byla perfektní jako MCU varianta k Deadpoolovi (dokonce to byla ona, kdo Deadpoolovi poprvé řekla, že se nachází v komiksu :D ). Byla by prdel, kdyby Waititi dostal za úkol natočit Thora 4 (Hermsworth se už stihl vyjádřit, že původně už měl Thora plny zuby, ale s ním se do něj znova zamiloval a šel by do dalšího filmu.) a našel schválně nějakej klidně úplně debilní způsob, jak tu postavu oživit.  

Je fakt, že zrovna u něj už bylo restartů víc než dost. Navíc zrovna tohle "dítě" (protože pokaždé, když ho vidím, tak si uvědomím, jak jsem strašně stará :D ), se na tu roli perfektně hodí. Je super jako představitel osobnosti, i jako představitel hrdiny. Ti předchozí měli vždycky jen jedno.

No stačí, že Deadpool už má zakázáno o Disney vtipkovat.

Já vlastně ani po dvou týdnech úplně nerozdýchala, co se stalo. I když některy momenty byly opravdu fajn. Hlavně se mi líbí, že Thor konečně začal působit jako skutečný bůh, a ne jako hromosvod.

Zrovna ona je ve filmech neuvěřitelně podceněná. Přitom v komiksech patří vůbec k nejsilnějším postavám, vzhledem k tomu, že zvládne myšlenkou změnit celou realitu. Tady je to naznačeny jen napůl a soustředí se to hlavně na milostné vztahy.

Jinak na minority se teď cílí úplně všude a tolik, že z nich přestávají být minority. Jako já vím, že diverzita, ale musí mít všechno černocha, hispánce, homosexuála, něco s genderem... Očekávám, že i seriálová Středozem bude mít černy elfy.
Přitom třeba Young avengers měli na začátku super koncept, kdy tam bylo X postav, z toho hlavní pár byl homosexuální (ale to se projevilo až v jinym příběhu, kdy se jim víc lezlo do hlavy, protože se tam řešily vztahy k rodině), a jednoho černocha, což bylo důležity pro příběh - byl to vnuk někoho, na někom testovali to sérum ještě před kapitánem. (Doba, kdy probíhala segregace, tak se černoši používali jako pokusny krysy - zcela pochopitelny).
Pak ale vyřešili problémy v rodině, zachovali homosexuální pár (uznávám, že pro Wiccana a Hulklinga mám slabost, takže nejsem úplně objektivní), přidali k nim malého Lokiho (to už bylo po jeho reinkarnaci i druhé smrti), který jako postava nikdy neměl žádné sexuální preference. Jenže k tomu museli přidat opět bisexuálního černocha, hispánskou lesbu, myslím, že pansexuálního mimozemšťana, a dokonce i jediné heterosexuální postavě se na konci snažili vsugerovat, že je bi. Takže v podstatě zabili celý koncept. A já jim tak věřila… Doufám, že  Jane Foster brzo pojde na rakovinu a kladivo se vrátí Thorovi. Teda až si projde tou svojí depresí…

Jen doufejme, že Captain Marvel a Black Widow nebudou takovy průsery jako Wonder Woman. Ta je ještě víc overrated než Black Panther. On by ten film byl vlastně úplně super, kdyby Diana byla Dianus. Pak by místo Mary Sue, u které se po pěti minutách člověk modlí, aby chcípla, vzniklo něco o týpkovi, kterej totálně přeceňuje svoje schopnosti, je to namyšleny hovado, sociopat, a potřebuje padnout na hubu, aby pochopil skutečný svět, a pak by ho možná dokázal zachránit. Místo toho člověk sledoval, jak se na počátku dvacátého století promenáduje po francouzském venkově stará panna ve spodním prádle, od které se vesele odráží kulky, a vůbec nikoho to nepohoršuje.

4 Tsuki-chan Tsuki-chan | Web | 12. května 2018 v 17:47 | Reagovat

[3]: Najprv na začiatok pre tých čo nevideli Infinity War a náhodou začnú čítať tento koment dávam spoiler lebo tu budem rozoberať kľúčové udalosti z filmu.

Waititi podľa mňa natočil konečne poriadny Thor film, kde nielenže konečne predstavil Thorove sily v plnej svojej kráse, ale ešte aj dal Lokimu poriadny rozvoj a obidvaja bratia sa konečne navzájom akceptovali a odpustili si, ale samozrejme, že potom prišli Russo a všetko zničili. Ja dúfam, že Waititiho zapoja do ďalšieho Thor filmu ak teda bude lebo ja si myslím, že on je jediný kto môže Lokiho pred Russo zachrániť :D
Inak dosť ma mrzelo, že v Infinity War nebola Valkyrie.

Hej Spiderman je naozaj len dieťa aj ja sa pri ňom cítim stará :D, takže ak ho nadobro odpravili fakt ma to naštve a ešte viac ma to naštve ak to bolo fakt lebo chcú znovu spraviť iného spidermana.

Deadpool a Loki by bola zaujímava kombinácia :D Rada by som ho videla konečne komunikovať s ostatnými hrdinami mimo X-menov ale zas na druhej strane neviem si Deadpoola predstaviť PG-13 :D

Hej minority teraz dávajú všade, mňa, ale štve, že to dávajú tak, že na to musia každých desať minút upozorňovať nevedia to tam vôbec vopchať prirodzene. Niekedy mi to príde, že tieto postavy potom nemajú vôbec nič iné do seba len to, že patria do minority (napr. v Mass Effect: Andromeda- jedna z postáv mojej hrdinke stále hovorila, že je trans- akoby som to nezachytila prvýkrát keď to povedala, ale okrem toho nemala absolútne žiadny charakter len, že je trans) preto mám rada režisérov a tvorcov, ktorí vedia tieto minority dať do deja tak, že sú proste normálne postavy s problémami, ktorým sa snažia čeliť tak ako ostatní a nie, že každú minútu vykrikujú: "I'm gay!" a nič iné do seba nemajú. Yoko Taro toto robí perfektne, nikdy miliónkrát neupozorňuje na to, že postava patrí medzi minority, povie to raz a stačí pretože nemá za potrebu to vyťahovať pri každej príležitosti len preto aby bol potľapkaný po pleci za to, že dal do svojich hier minority. A jeho postavy sú aj preto také obľúbené lebo majú viac do seba ako len to, že sú minority.

Ja som Young Avengers začala čítať len kvôli Wiccanovi a Hulklingovi :D :D :D a zo začiatku sa mi to veľmi páčilo ale ako si písala neskôr zabili celý koncept a začalo ma to veľmi frustrovať tak som s tým sekla.

Scerlet Witch je pre mňa vo filmoch stratený prípad. Nie lenže zabili jej brata Quicksilvera, ale hneď na to ju následne drbli do páru s Vision a tým celý jej charakter uzavreli. Ako prečo?? Prečo v prvom rade zabili jej brata? Nemohli ho radšej nechať žiť a spraviť s nimi nejaký mini arc ako sa znovu snažia začleniť do spoločnosti a nájsť svoje miesto vo svete potom čo sa im stalo? Nie, vnútená romantika, sem s ňou! Nenávidím keď dajú do filmu ženskú postavu len ako love interest inej postavy (ako napr. v Hobitovi Tariel) a presne to je aj Scarlet Witch. A ako si hovorila patrí medzi najsilnejších Avengerov, ale film akoby sa nevedel rozhodnúť čo s ňou. Najprv v jej Infinity War Thanosovi poskoci úplne nakopú prdel a musí ju zachrániť Captain America a Black Widow, ktorá nemá vôbec žiadne schopnosti ale dokázala si s nimi poradiť a potom v ďalšej chvíli dokáže jednou rukou zastaviť Thanosa a druhou zničiť Infinity Stone???

Black Panther bol ešte ako tak (ale aj tak nechápem ten hype okolo toho...) ale Wonder Woman? Ten začiatok keď bola na tom ostrove sa mi páčil, ešte aj keď ju zoznamovali s ľudským svetom, ale ten zvyšok, dovidenia. Úplne si to vystihla :D Strašne ma štve ako sa DC snaží svoje filmy spraviť "reálne" a "temné" a vôbec im to nejde. Prečo ich nemôžu robiť tak ako tie animáky? Ja to nechápem v tých animovaných filmoch vedie tak perfektne vyobraziť svojich hrdinov, ale ako náhle spravia live action film tak hrôza a strach. Ešte ma dostalo vo Wonder Woman, že teda príbeh sa odohráva cez 1. svetovú vojnu, a samozrejme hneď dali nemcov ako záporákov lebo keď ide o filmy s vojnami tak nemci sú vždy záporáci. A proste celý príbeh som ich teda akože mala vnímať ako záporákov pretože sa snažili prežiť vojnu??? A Wonder Woman tam hlava nehlava zabíjala nemeckých vojakov pretože sú "zlí" pritom išlo len o nejakých úbohých mužov, ktorí boli do vojny povolaní svojou krajinou a to sa ani nezmieňujem o tom záporákovi s tými fúzmi :D

Trochu mám obavy o Captain Marvel, od Black Widow nemám žiadne očakávania :D Rada by som bola keby DC spravil animák o Super Sons lebo tie komixy sú úplne skvelé ale iba animák live action od nich nechcem vidieť :D

5 Cassie Cassie | Úterý v 9:04 | Reagovat

Infinity War, hehe... V první chvíli byly moje pocity něco jako: Lokiii, Thooor, Heimdaaall, Huuulk...! Pích, křup. Eh, cože?! Celou dobu jsem kámošku upozorňovala, že jestli mi umře, budu řvát. Jenže jsem se sotva stačila rozkoukat a už šel pod kytky. Tak mě to zblblo, že jsem ani nepípla.
Film jako takový má úroveň vcelku slušnou, efekty v pohodě, vtipy v pohodě. A pak teda zařve trošku víc postav. Jak jsi řekla, drtivá většina se obnoví kvůli dalším filmečkům, ať Russáci melou cokoliv.
Ohledně Lokiho ale pevně věřím, že se vrátí. Za prvé by se snad Marvel nezbavil tak dementně jedné z nejoblíbenějších postav a za druhé to bylo ve stupidním a absolutně neLokiovském provedení. Jít na Thanose s kudličkou a myslet si, že ho zabije, takový idiot není ani Darcyin stážista. Navíc jsem našla seznam dost pádných důvodů, proč by měl žít.
Takže si stačí počkat rok. :-D

6 Tsuki-chan Tsuki-chan | Web | Čtvrtek v 16:00 | Reagovat

[5]: Mňa to s tým Lokim naštvalo. Nech mi nikto netvrdí, že proste jeho plán bol prepichnúť ho nejakým nožíkom keď sa nebude dívať :D Mňa celkovo štve, že autori a režiséri majú vždy potrebu tie postavy, ktoré začnú ako antagonisti ale potom sa pridajú na stranu dobrých zabiť lebo: "Už mali svoje vykúpenie takže sú nam na nič," prečo ich nenechajú v pokoji dožiť? :D A u Lokiho ma to nesmierne štve, že urobili to isté a len preto lebo Russáci ho nemajú radi.
On keď zomrel tak moja kamoška bola ešte hodinu v tom, že sa vráti naspäť lebo tá scénka s tým nožom bola tak od veci, že sama mi povedala, že Loki by niečo také bez poriadného plánu neurobil, že ma určite niečo za lubom.
Inak ma mrzi že tam vôbec nedali Valkyrie. Ako nič v zlom ale tie ženské postavy, ktoré sú úplne o ničom (Scarlet Witch a Black Widow) tam zožerú najviac času ale Valkyrie, Okoye a Shuri, ktoré majú poriadny charakter strčia do úzadia alebo ich tam vôbec nedajú. Aj keď teda no to je možno len môj názor nie som moc veľký fanúšik Black Widow a Scarlet Witch :D

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 
Video blogu:


záhlavie © Naoko Takeuchi

Sailor Moon 1991